Къци Вапцаров се възстановява от катастрофата със смешки от матурите. Докато се

...
Къци Вапцаров се възстановява от катастрофата със смешки от матурите. Докато се
Коментари Харесай

Къци Вапцаров се възстановява посвоему

Къци Вапцаров се възвръща от катастрофата със смехории от матурите. Докато се чуди по какъв начин да уплътни времето си, той напомни остарели лафове от матурите и кандидатстудентските бисери. 

Така Къци Вапцаров преписа от матураджиите: " Гравитацията е открита от Нютон. Забелязва се есенно време, когато листата капят “; " Славяните ловили риба и други горски животни “; " Руските бойци били прекарвани по тесни хималайски пътеки през Балкана “; " Баба Илийца не обръща внимание на обстоятелството, че е жива “; " Вярна везна е тази, която демонстрира постоянно едно и също тегло “; " Дума е това, което се намира сред две празни места “. " Кирил и Методий са двама братя близнаци, единият от които е кръговиден сирак “. И най-после самият Къци прибавя: " Айде на матурите (и кандидатстудентски изпити), народеее:)))) “.

Знаменитият водещ на тогавашното шоу " Невада “ открива хубостите на столичните паркове, като се разхожда малко по малко след злополуката. Преди няколко дни той за пръв път си разреши странствуване измежду природата и направи над 2400 крачки съгласно електронния крачкомер. Вече усилва леко натоварването. Тогава Къци написа: " Страшен кеф! За първи път видях слънце, хора, кучета, деца, гълъби и хубаво време! Един със СМ за малко да ме отнесе на пешеходната, което към този момент щеше да е съдбовно, само че това е ситуацията “.

Къци зададе и въпрос на хилядите си почитатели в обществените мрежи какъв сериал биха му предложили. Но към този момент не е получил задоволителен отговор. В началото на месеца Вапцаров пострада при пътнотранспортно произшествие в столицата. Моторът му се блъснал в цивилна кола на служител на реда на кръстовището на " Дондуков “ и " Г. С. Раковски “. 

Пред Българска национална телевизия очевидец на случая споделя, че служителят на реда е минал на алено с колата си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР